Espanyol

Abelardo: “La copa no ens distreu de la lliga”

Espanyol. “Ens motiva molt aquesta competició”, diu l’asturià que no es refia del seu rival “Hem de competir al 200 per cent per no tenir ensurts”

Abelardo Fernández ha comparegut aquesta tarda per valorar el duel entre l’Espanyol i el San Sebastián de los Reyes de copa (12 h). Un duel on l’asturià farà variacions per provar nous futbolistes. L’expectació se centrarà en la figura de Raúl De Tomás que podria debutar de blanc-i-blau. Tot i això, sembla complicat que ho faci d’inici però tindrà minuts per aclimatar-se al seu nou equip. “Raúl és un gran fitxatge per a nosaltres i ens aportarà moltes coses. Ens ajudarà a aconseguir el nostre objectiu. És un jugador que seria titular en molts equips de primera”. La presència de Raúl De Tomás contrasta amb la nova absència de Facundo Ferreyra que està gestionant la seva marxa del club. “Tinc ara cinc davanters a la plantilla i he decidit no portar-lo. És una decisió tècnica”, ha explicat el tècnic que ha confirmat la titularitat d’Andrés Prieto sota pals. “Jugarà Andrés i es mereix tenir aquest premi de jugar la copa”.

Més centrat en el partit de demà, Abelardo no es refia de la teòrica debilitat del San Sebastián de los Reyes. Cuer del grup I de la Segona Divisió B amb 11 punts. “Hem de competir als 200 per cent. Nosaltres li vam donar un ensurt al Barça i ells ens els poden donar a nosaltres. No ens distreu la copa de la lliga. A mi i als jugadors ens motiva molt aquesta competició i no ens distreu de la lliga”. Un duel que es jugarà sobre gespa artificial. “Hem de saber competir en aquesta gespa artificial. Ells estan acostumats a jugar sobre però ens és igual. Anirem a competir per guanyar i passar l’eliminatòria”.

Convocatòria.

La gran novetat de la convocatòria és la presència de Raúl De Tomás a qui s’afegeixen Calero i Pipa respecte a la darrera llista del derbi. Són baixa: Naldo i Dídac. La llista completa de 19 convocats és la següent: Andrés Prieto, Pipa, Pedrosa, Lluís López, Wu Lei, Iturraspe, Darder, Raúl De Tomás, Calleri, Diego López, Melendo, David López, Javi López, Bernardo, Marc Roca, Matías Vargas, Calero, Campuzano i Víctor Gómez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)