Espanyol

Vila-real serà blanc-i-blava

Suport massiu. Esgotades totes les entrades per a la zona visitant i les places d’autocar per al partit a l’estadi de la Ceràmica. Més de 2.000 aficionats faran costat als futbolistes

L’Espanyol és cuer, sí, però l’estat d’optimisme generat per l’empat en el derbi i l’arribada de Raúl de Tomás han fet disparar la il·lusió i la confiança de la parròquia periquita. El repte d’aconseguir la permanència tindrà un nou capítol a l’estadi de la Ceràmica. L’afició no fallarà i en pocs dies s’han esgotat totes les entrades per a la zona visitant i totes les places d’autocar que havia posat de franc l’entitat, amb el suport dels futbolistes que han finançat part del dispositiu de la seva butxaca. Més de 2.000 aficionats faran costat als jugadors, ja que molts viatjaran pel seu compte i han comprat entrades, directament, al web del conjunt castellonenc. La intenció és continuar mantenint viva la flama de l’optimisme en un partit clau per acostar-se a la salvació i seguir a primera divisió. Vila-real serà blanc-i-blava i el desplaçament serà massiu. L’horari del partit (diumenge a les 16 h) i la curta distància entre Barcelona i la ciutat castellonenca han fet la resta per crear un ambient perfecte. “És emocionant per nosaltres anar a Vila-real i veure 2.000 aficionats nostres. És un al·licient i una motivació extra per sortir a guanyar”, va explicar ahir Andrés Prieto tot afegint-hi: “Sempre és important, quan anem a jugar fora, que tinguis l’escalf dels aficionats. Hem de sortir al màxim per aquella gent que fa l’esforç de viatjar”.

Així doncs, l’Espanyol jugarà amb 12 a la Ceràmica en un desplaçament que recorda, i molt, aquell del 2004 on l’Espanyol de Luis Fernández hi va guanyar amb un solitari gol de Claudiu Raducanu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)