Espanyol

Abelardo: “Estem molt motivats”

La prèvia. L’asturià insta els seus jugadors a continuar amb la bona dinàmica. “Ells han de confiar en la seva qualitat, tenen nivell, però la ment és fonamental”

Abelardo Fernández ha comparegut aquest migdia abans d’enfilar camí cap a Vila-real on el seu equip jugarà demà (16 h). Un duel important per seguir alimentant les opcions de permanència, i més, després de l’empat d’or davant el Barça al RCDE Stadium. Un partit que estarà marcat pels 3.000 aficionats blanc-i-blaus que es desplaçaran a l’estadi de La Ceràmica per veure el partit en directe.

SITUACIÓ.

“Estem molt motivats davant aquest partit però sabem que juguem contra un rival molt dur i més a casa seva. Anem amb optimisme per seguir sumant a poc a poc”.

BAIXES DEL RIVAL.

“Gerard Moreno, és el seu màxim golejador, però tenen una plantilla espectacular i tenen jugadors de primer nivell. No estarà Gerard però jugarà Bacca”.

ASPECTE MENTAL

“Els jugadors han de gaudir i intentar guanyar. S’ha d’alliberar i no pensar en la situació en què estem. Hem de guanyar i partim de zero. Soc el tercer entrenador que he arribat amb idees diferents, no millors. Primer el jugador, el seu cap no està bé perquè anem últims, els hi he dit que parteixen de zero. La meva missió és recuperar-los anímicament. Aquesta ha estat una setmana molt bona d’entrenaments per intensitat i conceptes tàctics. Ells han de confiar en la seva qualitat perquè hi ha molt de nivell però la ment és fonamental tant en l’esport com en la vida. Vull alliberar-los d’aquesta pressió per aconseguir la victòria i davant de 3.000 pericos”.

GRANERO I FERREYRA.

“Esteban no ha entrenat perquè ha tingut un problema a l’espatlla i Ferreyra és una decisió tècnica. Tinc 25 futbolistes i els he de deixar a fora sis o set. Compto amb ells però no puc portar a tots. Hi ha jugadors que s’ha quedat fora i mereixien venir”.

SUPORT DE L’AFICIÓ

“Vull donar les gràcies a la gent que es desplaçarà. Els hi dono les gràcies i volem fer un bon partit perquè es sentin orgullosos i que tingui un retorn alegre. Mil gràcies”.

DE TOMÁS.

“És un fitxatge il·lusionant per a tots. Pot encaixar perfectament a l’equip i la nostra manera de jugar. Serà important per a nosaltres com altres jugadors que tinc. És una peça més. Entre tots hem de sumar per seguir a primera el pròxim any”.

LESIÓ CAMPUZANO.

“Campuzano té un problema al pubis. Farem un tractament conservador perquè es senti al cent per cent i a veure i el podem tenir aviat a disposició”.

MERCAT.

“Estic content amb el que tinc. Si la direcció esportiva pensa que si arriba un nou jugador que millora la plantilla doncs bé però jo estic encantat amb aquesta plantilla.

CONVOCATÒRIA.

La gran novetat de la llista de convocats és la presència de Víctor Sánchez després d’un mes allunyat dels terrenys de joc i el retorn de Calero, en una llista de lliga, després de la seva absència tàctica el dia del derbi. La llista completa dels dinou intergrants que viatjaran a Vila-real és la següent: Andrés Prieto; Pipa, Pedrosa, Víctor Sánchez, Naldo, Wu Lei, Iturraspe, Darder, Raúl De Tomás, Calleri, Diego López, Melendo, David López, Javi López, Dídac, Bernardo, Marc Roca, Matías Vargas, Calero.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)