Espanyol

Dídac Vilà: “Cada partit anem a més”

Espanyol. El mataroní confia en la permanència però sap quin és el camí. “Hem d’aconseguir 8 o 9 victòries que són les que et donarien la tranquil·litat

Dídac Vilà ha parlat aquest matí per valorar l’actualitat del club. La plantilla blanc-i-blava està vivint una primavera anticipada amb Abelardo després de sumar cinc dels últims nou punts en joc. “El moment és molt bo”, ha reconegut el maresmenc i s’ha felicitat per la dinàmica de resultats. “Hem de seguir sumant punts i competint. Si anem amb aquesta actitud, ho aconseguirem. Cada partit anem a més i la gent ha d’estar segur que ho aconseguirem”, ha dit amb rotunditat de la mateixa manera que ha parlat del seu futur. “Aquest és el club de la meva vida i sempre he dit que em vull quedar”. El mataroní acaba contracte aquest 30 de juny.

Però més enllà d’això, el lateral està capficat en assolir la permanència. “La idea és competir, deixar bones sensacions i anar pels tres punts i, en cas contrari, un empat. Confio molt en els meus companys i el club. Tothom té ganes de tirar aquesta situació cap endavant”. I ja té els càlculs fets. “Hem d’aconseguir 8 o 9 victòries que són les que et donarien la tranquil·litat”.

Per últim, ha parlat de la filosofia d’Abelardo.

“Ser un bloc molt sòlids en defensa i després treure el futbol que portem a dins en atac”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)