Espanyol

Embarba: “Hem d’acompanyar més RDT”

Espanyol.

Després de l’entrenament d’aquest matí, el primer després de la primera victòria a casa de la temporada, Adrián Embarba ha comparegut davant els mitjans de comunicació. Aquestes han estat les seves respostes:

La victòria davant el Mallorca: “Victòria importantíssima. El Mallorca era un rival directe per a l’objectiu de la permanència i guanyar davant la nostra afició és molt important. Necessitàvem guanyar per nosaltres i per la nostra gent.”

Cal donar més en atac: “El treball de l’equip va ser molt bo. Vam estar bé en defensa. Havíem de guanyar i ho vam fer. Ofensivament, hem de finalitzar millor les jugades i marcar més gols”.

Els partits a l’RCDE Stadium: “Seran molt importants els partits a casa, sobretot pel paper de l’afició. L’equip nota que l’afició està al nostre costat i per aquí pot passar part de la permanència. També són importants els partits fora de casa per a anar sumant.”

La seva adaptació al club: “Des del primer dia els companys m’han acollit molt bé. Estic content i agraït d’estar aquí i miro de tornar-ho amb rendiment i esforç dins el camp. Encara falta perquè veieu el millor Embarba.”

Raúl de Tomás: “Esteu veient el nivell de Raúl de Tomàs. Pot marcar un i dos gols en cada jornada, però l’hem d’acompanyar més i repartir una mica els números en atac.”

Implicar més equips en la lluita pel descens: “Hem d’encarar cada partit com si fos una final. Tenim una gran plantilla i podem plantar cara a qualsevol rival. Com més equips es vegin a la zona perillosa, millor per a nosaltres. Les sensacions són molt bones i els resultats van millorant”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)