Espanyol

“Encara no s’ha pogut veure el millor Embarba”

Espanyol. El madrileny es mostra agraït per l’acollida de l’espanyolisme, assegura que pot donar encara més i subratlla la importància de l’afició blanc-i-blava en la lluita per la salvació

L’endemà de la primera victòria de la temporada a l’RCDE Stadium en la lliga, i després d’un entrenament de recuperació ple de somriures, Adrián Embarba va passar per la sala de premsa de la ciutat esportiva Dani Jarque. Era un bon dia perquè aparegués una de les cares noves del vestidor blanc-i-blau. “Va ser una victòria importantíssima. El Mallorca és un rival directe per l’objectiu de la permanència i calia guanyar davant la nostra afició. Ho havíem de fer, per nosaltres i per la nostra gent”, va subratllar, en relació amb el magnífic resultat de diumenge al migdia. L’extrem madrileny, però, va reconèixer que, en atac, l’equip pot millorar: “El treball va ser molt bo, vam estar bé, especialment en defensa. Havíem de guanyar i ho vam fer. Ofensivament, però, hem de saber finalitzar millor les jugades.”

De fet, quan li van preguntar per Raúl de Tomás, amb qui ja havia coincidit al Rayo Vallecano, va aprofitar per continuar fent autocrítica: “Esteu veient quin és el nivell de Raúl de Tomás, pot marcar un i dos gols en cada jornada. Però l’hem d’acompanyar més, hem de repartir una mica els números en atac.” Per Embarba, el suport de la grada de l’RCDE Stadium serà clau per a la salvació de l’Espanyol. “Seran molt importants els partits a casa, pel paper de l’afició. L’equip nota que l’afició està al nostre costat i aquí hi pot haver part de la permanència”, va dir. D’altra banda, el futbolista madrileny va reconèixer que seria bo que hi hagués més equips implicats en la lluita per no baixar a segona divisió: “Hem d’afrontar cada partit com si fos una final, tenim una gran plantilla i podem plantar cara a qualsevol rival. Com més equips es vegin a la zona perillosa, millor per a nosaltres. Les sensacions són molt bones i els resultats van millorant.”

Pel que fa a la seva adaptació al club, Adrián Embarba no va amagar les ganes de demostrar fins on pot arribar. “Des del primer moment els companys m’han rebut molt bé. Estic content i agraït de ser aquí i miro de tornar-ho amb rendiment i esforç dins el camp. Encara falta perquè es vegi el millor Embarba”, va sentenciar.

AUTOCRÍTIC

Raúl de Tomás pot marcar un gol en cada jornada, però l’hem d’acompanyar més. Hem de repartir una mica els números en atac
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)