Espanyol

De Tomás, fora de la llista

Espanyol. El pitxitxi blanc-i-blau, baixa d’última hora, per unes molèsties a l’adductor dret no entra en la convocatòria davant del Sevilla. David López, tocat, tampoc hi entra

Raúl de Tomás, l’home del moment, en clau blanc-i-blava, no estarà demà al Sánchez Pizjuán. El futbolista no ha entrat en la convocatòria per una molèsties a l’adductor dret. El cos tècnic ha decidit no forçar la seva participació en el Sánchez Pizjuán per evitar una perillosa recaiguda. En les hores vinents se li faran proves per conèixer l’abast de la lesió. Una baixa significativa per Abelardo que perd el futbolista més en forma del seu àtac. El madrileny ha marcat en tots els seus partits com a blanc-i-blau i suma 4 gols en lliga.

Aquesta no és l’única baixa que té l’Espanyol. Oier té molèsties al bessó esquerre i no ha completat la sessió. David López es queda fora per una sobrecàrrega al bessó esquerre, que arrossega tota la setmana. “No arriscarem amb ell”, ha dit el tècnic en la roda de premsa prèvia a l’entrenament. Així doncs, les principals novetats són Facundo Ferreyra i Adri Pedrosa, que ocupa la vacant del sancionat Dídac Vilà.

La llista és: Andrés Prieto, Pedrosa, Víctor Sánchez, Wu Lei, Iturraspe, Ferreyra S. Darder, Calleri, Diego López, Melendo,, Javi López, Cabrera, Bernardo, Marc Roca, M. Vargas, Embarba, Calero y Víctor Gómez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)