Espanyol

El VAR, una pedra més en el camí de la permanència

Espanyol. La plantilla aixeca la veu després de la vermella perdonada a Sergi Gómez i recorda els perjudicis contra el Vila-real i el València

Cordero Vega va perdonar la vermella a Sergi Gómez en una ocasió manifesta de gol quan Calleri es disposava a rematar una acció franca en la frontal de l’àrea. La falta, assenyalada després que el col·legiat anés al VAR a corregir la decisió de no xiular ni tan sols falta, va acabar en gol i amonestació pel central. El partit va acabar en empat a dos però l’Espanyol no va oblidar el fet que el seu rival va jugar amb onze homes quan, segons el seu criteri, ho havia hagut de fer amb deu.

Les errades arbitrals s’acumulen en els partits de l’equip blanc-i-blau que es veu doblement frustrat perquè la justícia no acompanya quan l’equip més ho necessita. “Ens queixem força perquè la nostra situació és complicada i volem que tot surti bé. I com veiem que no decideixen bé...”, va reconèixer Adrià Pedrosa: “Sembla que hi ha partits en els quals es decideix una cosa, i en altres, una altra de diferent. La jugada d’ahir [per diumenge] va ser polèmica però no podem fer res perquè ells són qui decideixen [...]. En el VAR diuen unes coses i en el camp ens transmeten unes altres”. Pedrosa es va unir al discurs de Darder que, després del partit contra el Sevilla, va ser qui més va alçar la veu per l’aplicació del VAR en la jugada de Gómez. El pitjor, per al migcampista de l’Espanyol, és la reiteració de perjudicis dels àrbitres amb el conjunt arbitral. Contra el Vila-real, l’equip va guanyar però va presentar una queixa informal demanant conseqüències a González Fuertes al terreny de joc i Prieto Iglesias en el vídeo. En aquest partit, els àrbitres no van assenyalar penal en una mà de Pau Torres i, en canvi, sí que ho van fer en una jugada similar de Javi López en la segona meitat. Contra el València, el VAR li va treure un penal a l’Espanyol per mans de Diakhaby fora de l’àrea però en canvi no va entrar a valorar l’empenta de Víctor Gómez a Rodrigo perquè era una interpretació de Pizarro Gómez. “Diu l’àrbitre que Calleri no vol xutar, vol controlar però és claríssim que vol xutar. I si no veus falta, no la xiulis. Em queixo perquè si va al monitor, no té perdó per aquestes coses. Tots ens equivoquem però crec que els del VAR no ens estan ajudant el suficient”, va remarcar el jugador balear.

LES REACCIONS

Sembla que hi ha partits en els quals es decideix una cosa, i en altres, una altra de diferent. La jugada va ser polèmica
Ens queixem força perquè la nostra situació és complicada i volem que tot surti bé.
Adrià Pedrosa
jugador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)