Espanyol

Raúl de Tomás continua descansant

Espanyol. El davanter no s’entrena i tot indica que Abelardo no l’utilitzarà contra el Wolverhampton per reservar-lo per a la lliga

L’Espanyol se’n va sortir sense Raúl de Tomás i va sumar un punt valuós contra el Sevilla, però sembla evident que la salvació del conjunt blanc-i-blau passa per les botes del davanter format en les categories inferiors del Madrid. El davanter continua arrossegant molèsties físiques i, tot i que l’equip torna a l’Europa League per iniciar els vuitens de final contra el Wolverhampton, la lògica assenyala que Abelardo el reservarà per a la cita contra el Valladolid, un rival directe, al Zorrilla.

El davanter encara no està al cent per cent. Sense anar gaire lluny, ahir no es va exercitar amb els seus companys, que van tornar a la feina després de l’empat contra el Sevilla. La lesió a l’adductor continua castigant De Tomás, que es manté al marge de la resta dels seus companys, tot esperant la recuperació.

En canvi, David López, que també es va perdre el partit contra el Sevilla per unes molèsties físiques, ja es va tornar a exercitar amb els seus companys. Víctor Campuzano també podria entrar en la llista de dijous contra el Wolverhampton, un cop superada la lesió.

RECUPERAT

David López ha tornat a entrenar-se amb la resta dels seus companys

Europa no molesta, il·lusiona

L’Espanyol tornarà a participar en l’Europa League dos mesos després de l’últim partit (derrota contra el CSKA de Moscou quan l’equip no es jugava res perquè ja era líder del seu grup). El partit contra el Wolverhampton, en els setzens de final de dijous, arriba en un moment en què l’equip està molt centrat en la lliga. “Des de petit somies jugar a Europa. No és cap problema ni molesta. És el premi d’haver fet una molt bona temporada, en aquest cas l’anterior”, assenyalava Pedrosa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)