Espanyol

Abelardo: “RDT no arriba”

Espanyol. “No volem arriscar i estar sense ell un o dos mesos. Demà és massa aviat” ha admès l’asturià que es queda sense el pitxitxi. “Necessitem un partit com a Sevilla per guanyar el Valladolid”

Abelardo ha comparegut aquest matí en roda de premsa prèvia al partit entre el Valladolid i l’Espanyol.

RAÚL DE TOMÁS.

“En principi no. Ahir va fer un entrenament i no té bones sensacions. Ha tingut una lesió en l’abductor, en una zona important. No volem arriscar i estar sense ell un o dos mesos. Demà és massa aviat”.

LLUITA PEL DESCENS.

“Quan vaig arribar no he tingut cap partit que no sigui important. Valladolid, si guanyem, ens posarem a quatre punts d’ells i entraran en la lluita. Ells si guanyen, no asseguren la permanència, però seria un pas important. És un partit a cara de gos i molt igualat. Un petit detall pot canviar el resultat”.

EUROPA.

“Tres dies després hem d’oblidar i en això consisteix la meva feina: encarregar-me que ho oblidi”.

VALLADOLID.

“Necessitem un partit molt bo com a Sevilla per guanyar el Valladolid. Sergio ha treballat molt bé al seu equip en aquests dos últims anys. Juguen amb un marcat 4-4-2 amb bandes molt ràpides on poden jugar Óscar Plano i Toni Villa. Dos puntes com Ünal i Sergi Guardiola”.

LA LLUITA PER LA SALVACIÓ.

“Depenem de nosaltres. Si, guanyem els nostres partits, ens salvarem i és evident que miro els altres partits”.

ESTADÍSTIQUES DEL RIVAL.

“A la lliga, les estadístiques no saps com mirar-les. Pel Valladolid o l’Espanyol no és fàcil guanyar a la lliga. He vist els partits del Valladolid i és un equip molt sòlid. Només han perdut sis partits. Hem de guanyar com sigui i hem de competir en la línia que ho hem fet. Hem d’estar concentrats en defensa i, a partir d’aquí, podem guanyar”.

LA SALVACIÓ.

“Soc optimista amb la salvació, en cas contrari, no hauria vingut i em quedava a casa a Gijón. Tenim un bon bagatge però necessitem una puntuació d’Europa League per salvar-nos. Ara hem fet vuit de quinze punts. Estaríem entre els 8/10 primer”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)