Espanyol

Diego López: “Ens juguem la felicitat de molta gent i la nostra pròpia”

Espanyol.

Després de l’entrenament matinal d’avui, a la ciutat esportiva Dani Jarque, en el qual Raúl de Tomás ha tornat a treballar amb el grup i que ha comptat amb la presència de Rufete, Joan Capdevila, Raúl Tamudo i Óscar Perarnau, un dels capitans de la plantilla de l’Espanyol, Diego López, ha comparegut davant la premsa. Aquestes han estat les seves respostes:

Manca d’ambició: “A Valladolid vam jugar molt condicionats per l’expulsió matinera i ens vam mostrar especialment determinats amb deu jugadors. Ens vam defendre bé i vam tenir opcions.”

Errades individuals: “N’hi ha a tot arreu, a tots els equips. Potser són mes greus quan estàs a baix. Diumenge, el primer gol va ser una errada meva. S’ha d’assumir. Jo convisc bé amb l’errada i amb les crítiques. M’agrada rebre crítiques, perquè sempre m’he sobreposat. Trauré tot el que tinc a dins, encara més que fins ara. Ens juguem la felicitat de molta gent i la nostra pròpia, la dels nostres fills... Val la pena fer un esforç doble... o triple.”

Reunió al vestidor: “Hem parlat sobre la situació, que és difícil, però seguim creient. Tenim moltes opcions encara. Cada cop menys, però ara arriben partits clau. Alguns els guanyarem i d’altres, no. Però en el cap de ningú de nosaltres no entra la opció de perdre.”

Tant se val el rival: “Si, tan se val, només compten els tres punts. Si mirem els números que hem fet a mig termini, la segona volta no és dolenta. Ens penalitza la lamentable primera volta. I ara hem de guanyar més partits dels que hauríem de guanyar en condicions normals.”

El seu missatge en el vestidor: “Més enllà de la professionalitat, a tots ens uneix un vincle especial amb el club i amb la seva gent. No permetré que ningú em digui que he tingut manca de compromís i de professionalitat. Ni sobre mi ni sobre els meus companys.”

L’Atlético: “Ens és igual, hem de guanyar a molts equips per salvar-nos. Cap rival no serà fàcil. Ni nosaltres ho serem pels nostres rivals. A Mestalla i al Villamarin s’ha de veure com som de competitius.”

L’afició: “No els podem dir res, s’han comportat de manera exemplar. No ens ha faltat mai actitud, podem jugar millor o pitjor. Encara que sembli difícil d’entendre, no es tan complicat guanyar sis o set partits fins a final de temporada. Tot i anant malament diumenge, tenim dotze partits més.”

Abelardo: “El seu paper és molt important. És molt transparent i molt honest. Ens diu les coses com les sent.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)