Espanyol

Abelardo: “Està gairebé impossible, però en el futbol mai se sap”

Espanyol. El tècnic asturià és conscient que l’Espanyol ho té complicat per passar. L’objectiu és fer un bon partit i guanyar: “Potser donem la sorpresa i podem batallar l’eliminatòria”

Aberlardo ha comparegut davant del mitjans per valorar la prèvia del partit de demà contra el Wolverhampton. Un partit on els blanc-i-blaus, després del 4-0 de l’anada, tenen molt complicat, per no dir impossible, accedir als vuitens de final de l’Europa League.

SENSACIONS

Hem de fer un bon partit i guanyar. Busquem això. Hem de pensar a fer un partit diferent del que vam fer allà. Juguem a casa. Tractarem de guanyar i mantenir la bones sensacions a casa. Està gairebé impossible, però en el futbol mai se sap. Potser donem una sorpresa i podem batallar l’eliminatòria”.

REMUNTADA

“Que fiquem quatre gols, ells cap i anar a la pròrroga. S’ha de donar tot a favor. És molt difícil. Busquem bones sensacions, sortir del partit content. Hem d’intentar guanyar i ficar algun gol al principi”.

RDT PER A DIUMENGE?

“No ho sé. Et sóc sincer. Estem a dimecres. Veurem, esperem que sí. A poc a poc fa més càrregues de treball”.

DERROTA VALLADOLID.

“És normal que l’ànim no fos el millor. Quan després vas analitzant torna l’optimisme, el dilluns vam tenir una reunió molt positiva en el vestuari. Estic convençut que ho aconseguirem. Entenc la decepció de la gent, però cal no oblidar que juguem amb un futbolista menys. El meu jugadors es van deixar la pell”.

LACLAU DE LA SALVACIÓ ÉS A CASA?

“La clau és guanyar set partits. No sé si serà aquí o fora. Hem d’anar al 300 per cent. Que no ens salvem? Perquè no ho sé, però hem d’anar a tota llet. Amb 11 punts ningú s’ha salvat, nosaltres farem la proesa. Hem de fer una segona volta d’Europa League. L’altre dia va ser una decepció, però davant el Sevilla, no. Quan vaig venir estava convençut que ho anàvem a treure i ara estic molt convençut que ho traurem. Però ens costarà moltíssima feina”.

BON PARTIT MÉS ENLLÀ DE PASSAR?

“M’agradaria passar, però em conformaria amb fer un bon partit, aconseguir una victòria i recuperar aquestes sensacions dels últims partits que no hem pogut guanyar. No és fàcil mantenir una regularitat. És tot mental, a part de futbolístic. Si estiguéssim a cinc punts de l’Europa League tots creuríem que ho aconseguiríem. Estem a cinc de la salvació i preparats per a competir contra qualsevol”.

LA PRÈVIA DE L’ATLÉTICO ES JUGA DEMÀ?

“Pot ser, no m’ho havia plantejat. Volem que la gent gaudeixi demà i estigui orgullosa. Això impacta en l’orgull dels nostres jugadors”.

EQUIP SENSE FE?

“Al meu equip no li falta fe. Li sobra. Però no és fàcil perquè hem de sumar molts punts. L’equip està amb ganes, me’l demostra en cada entrenament”

TARGETA A DAVID LÓPEZ.

“Era el lògic, sempre que hi ha contacte no les lleven”.

CONVOCATÒRIA.

“Dídac i Javi es queden fora per decisió tècnica. És un partit perquè Pipa, Víctor o Pedrosa tinguin minuts. Bernardo té una petita molèstia al peu, el millor era no forçar-lo. Marc Roca també, té un problema en el tendó. Raúl de Tomás encara no està al cent per cent”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)