Espanyol

“Si ens salvem, ho celebrarem com un títol”

Espanyol.

Després de la sessió d’entrenament d’aquest matí a la ciutat esportiva Dani Jarque, ha comparegut davant els mitjans de comunicació Ander Iturraspe. Aquestes han estat les seves respostes:

Bona imatge davant l’Atlético de Madrid: “Era un partit complicat, pel rival que teníem davant, i vam ser una sola cosa: nosaltres i l’afició. Això és el que hem d’aconseguir sempre, per arribar al nostre objectiu. És la línia a seguir.”

El possible penal a Wu Lei: “És curiós, perquè l’àrbitre no li va donar importància a la jugada i va decidir no xiular res. Crec que han de ser més curosos i més selectes.”

Titular: “Està sent una temporada estranya per a mi. La lesió a l’espatlla em va deixar molt de temps sense poder jugar. Després, he tingut falta de continuïtat. Miro d’aportar, des d’on em toqui, tant com puc a l’equip. Contra l’Atlético em vaig sentir bé. I no és fàcil entrar quan normalment no es té protagonisme. Però s’ha d’estar preparat.”

Què pot aportar en una situació difícil com aquesta?: “Si aconseguim l’objectiu, ho celebrarem com un títol. Hem d’estar units i treballar molt en el dia a dia. Amb bon ambient i energia positiva. Enfocant-nos en el dia a dia, en el partit del moment, i no anar més enllà.”

L’Osasuna i l’Alavés: “Queda clar que l’única manera de sortir de baix és guanyant partits. Primer ens toca l’Osasuna, un equip que està fent una bona temporada. Però a Pamplona hem de demostrar que som competitius. Estic convençut que guanyarem.”

Chen Yansheng a l’entrenament: “Ens ha donat un missatge de confiança i de suport. Ha volgut transmetre’ns que hem de treballar tranquils, però amb més força que mai.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)