Espanyol

ENRIC GALLEGO

DAVANTER DE L’OSASUNA

“Diumenge juguem una final i pot passar de tot”

“Amb Abelardo i les noves incorporacions han fet bons partits. Lluitaran fins al final”

“Si vaig poder fitxar per l’Espanyol al gener? Hi va haver més rumors que una altra cosa”

El català Enric Gallego (Barcelona, 12 de setembre de 1986) va arribar a Pamplona en el mercat d’hivern per mirar de trobar, a l’Osasuna, els minuts de joc que no tenia en un Getafe amb excedent de davanters. De moment, Jagoba Arrasate li està fent confiança. Diumenge que ve es veurà les cares amb l’Espanyol, deu temporades després d’haver passat pel filial blanc-i-blau.

El de diumenge, serà un partit especial per a vostè?
Sí... Vaja... Tot i que no res de l’altre món. Vaig estar a l’Espanyol una temporada, en el filial, i hi vaig fer bones amistats. A més, soc molt amic del Sergio Garcia i l’he seguit durant els últims anys. Però per a mi serà un partit més. En aquest cas, molt important perquè, si guanyem, ens distanciarem tres punts més d’un rival de la zona de descens.
L’Espanyol necessita com l’aire que respira els tres punts per salvar-se. Quin partit s’imagina?
Serà una final, perquè és un dels partits més importants que ens queden, a ells i a nosaltres. Ens hi juguem molt tots dos i serà un duel força disputat en el qual pot passar de tot. Espero que es decanti cap al nostre costat.
Li sembla que l’Espanyol té possibilitats de salvar-se?
És evident que estan a baix de tot, però des que van arribar Abelardo i les noves incorporacions han fet bons partits i han aconseguit bons resultats contra equips difícils. Crec que lluitaran fins al final per salvar-se.
Hi va haver alguna possibilitat que sortís en el mercat d’hivern del Getafe a l’Espanyol?
Hi va haver més rumors que una altra cosa. Van preguntar per la meva situació al meu representant, però res més.
El cas és que va acabar a Pamplona. Com li ha anat aquest primer mes a l’Osasuna?
Força bé, estic content amb el canvi d’equip. A poc a poc vaig agafant ritme de competició i cada dia em trobo millor, gràcies a la confiança de l’entrenador.
Ha estat titular en els tres últims partits i ha jugat els 90 minuts. Queda clar que té la confiança de Jagoba Arrasate. Què és el que li demana?
El que acostumo a fer: que treballi per a l’equip, que aparegui a la zona de rematada quan em toqui estar allà i que pressioni segons com exigeixi cada rival.
Amb vostè com a referència i sense Chimmy Ávila, l’Osasuna fa un joc d’atac més directe?
Potser sí que és així. Però també depèn de cada partit i del marcador. En tot cas, és un argument ofensiu més que podem tenir.
Ha d’omplir el buit d’un jugador com Chimmy Àvila, que havia fet 9 gols abans de lesionar-se. Se sent pressionat?
No, no. Mai m’he posat pressió. Miro de donar-ho tot pels meus companys. Si faig gols, millor. Espero que arribin aviat. Però el primer és la feina d’equip.
L’Osasuna es troba a la meitat de la taula, amb el descens lluny, però ha perdut cinc dels últims sis partits. Hi ha urgència de bons resultats?
No estem tenint la millor ratxa de resultats. La victòria a San Mamés ens va anar molt bé, però hem de buscar solucions per retrobar el camí de la victòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)