Espanyol

Confiança en el moment

Espanyol. Víctor Sánchez creu que l’equip està preparat per fer un salt endavant i involucrar altres equips que viuen en la zona tranquil·la en la lluita pel descens a segona divisió

L’Espanyol té ara un calendari ple d’equips que es mouen a la part mitjana-baixa de la classificació. Sortir victoriós d’aquesta ratxa implicaria no només sumar punts, sinó també involucrar més equips en la lluita. La imatge que ha donat l’Espanyol darrerament reforça la idea que l’equip pot aconseguir aquesta fita intermèdia per acabar aconseguint la salvació.

“Hem arribat al millor moment de joc i de mentalitat, amb confiança. Sabem que no som inferiors a cap rival i tindrem un final d’any molt bo”, explicava un dels capitans de la plantilla, Víctor Sánchez. “No tot ve del partit contra l’Atlético sinó d’una sèrie de partits anteriors en què l’equip va competir i va sumar punts. D’aquí ve la confiança. Hem passat una fase negativa.” El versàtil jugador també es va referir al calendari que té ara l’equip, amb partits contra l’Osasuna, l’Alavés, el Llevant i el Betis. “Hi haurà altres equips que ara estan en una zona tranquil·la i que passaran fases més dolentes en els dotze partits que queden. Aquí tenim avantatge.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)