Espanyol

González Fuertes, un àrbitre talismà xiularà el partit contra l'Alavés

Espanyol. Dues de les quatre victòries de l’equip blanc-i-blau d’aquesta temporada han estat amb arbitratge de Pablo González Fuertes, que xiularà l’Espanyol-Alavés de diumenge

L’asturià Pablo González Fuertes ha estat designat per xiular l’important Espanyol-Alavés d’aquest diumenge, a les 12 hores. Una notícia que hauria de convidar a l’optimisme l’afició blanc-i-blava, segons els precedents d’aquest curs. I és que dos dels quatre partits que ha guanyat l’Espanyol en la lliga –les visites al Llevant i al Vila-real– han estat amb ell com a àrbitre. La dada és especialment significativa tenint en compte com li costa a l’equip català trobar el camí de la victòria. El tercer resultat és un empat a un gol, a l’RCDE Stadium, contra el Getafe, que, considerant el bon moment dels madrilenys, es pot donar per bo. Durant la seva carrera, González Fuertes ha xiulat nou cops en partits de l’Espanyol, amb un balanç de nou triomfs, tres empats i dues derrotes. A l’Alavés l’ha dirigit en setze duels –cinc victòries, quatre empats i set derrotes–, però encara no ho ha fet aquest curs. Això sí, el novembre del 2017 va xiular un Alavés-Espanyol que va acabar amb una victòria per la mínima (1-0) de l’equip babazorro.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)