Espanyol

Javi López i la seva rutina de confinament

Crisi Coronavirus. El capità de l’Espanyol explica com és el seu dia a dia i com encara les jornades des del pla físic i mental “Intento que cada dia sigui un dia normal tot i que no és fàcil em costa”

  • Javi López ha explicat la seva rutina diària en època de confinament. RCDE / CARLOS MIRA.
  • VÍDEO: Javi López explica la seva rutina diària des de casa

El capità de l’Espanyol ha relatat la seva rutina diària de confinament. “Intento que cada dia sigui un dia normal. Mantinc les meves rutines. Segueixo sent el que primer s’aixeca i preparo l’esmorzar a les meves filles”, explica el lateral en declaracions als mitjans oficials del club. El futbolista està seguint les pautes diàries d’entrenament marcades pel club. Un protocol no només físic sinó d’aliments per mantenir un to físic òptim quan toqui tornar a l’activitat. “A les deu sempre començo a entrenar. No és fàcil i em costa perquè tots coneixem algú que està lluitant contra aquesta greu malaltia i que ens ha agafat per sorpresa per la velocitat de contagi”, admet Javi López que s’exercita dues hores cada dia, habitualment en el balcó de casa o bé en una habitació tancada. En un altre indret del domicili les seves filles fan els deures i avancen matèria escolar amb l’ajuda de la mare.

Després dels exercissis físics i una dutxa ràpida toca dinar. Aquí és on Javi López agafa el rol protagonista. Hores de joc de taula, cuinar o compartir qualsevol moment amb la família i estar pendents de les últimes informacions mitjançant l’ordinador, la tauleta o la televisió.

Per últim, Javi López llançava un missatge d’optimisme. “Ara només tenim un camí: seguir a casa i mantenir les normes d’higiene. Ja queda un dia menys per superar aquesta situació. Salut per a tothom i que no s’instal·li el desànim”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)