Espanyol

L’Espanyol medita fer un ERTO

Crisi coronavirus. L’entitat catalana ja ha comunicat aquesta situació a la plantilla i engegarà aquest procés si no es pot reprendre la competició

Els equips de futbol han quedat tocats per l’aturada de la lliga. L’Espanyol és un dels equips de la lliga estatal que s’ha plantejat fer un ERTO (Expedient de Reducció Temporal d’Ocupació) per cobrir la sobtada baixada d’ingressos per la pandèmia del COVID-19. Així ho ha avançat aquesta tarda pericosonline. Les pèrdues del club estan al voltant dels 20 milions d’euros. El gruix principal és pels drets de televisió però també hi ha una part que s’ha perdut per patrocinadors i taquillatge. El club ja va mantenir ahir converses amb la plantilla, concretament amb els capitans, per comunicar aquesta decisió a tot el grup de futbolistes. Aquestes últimes hores tots ells estan parlant entre ells i demanant l’assessorament legal a l’AFE i de bufets d’advocats.

Aquest ERTO afectaria només a la part esportiva del club, la que té els salaris més elevats, i deixaria de banda altres treballadors de l’entitat. L’afectació de l’ERTO tindria conseqüències retroactives des del passat 14 de març (data en la que l’equip va tornar de Navata) i el club les posaria en marxa si, com tot sembla indicar, no es pot reprendre la competició, tot i que aquest tema és ara mateix en negociació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)