Espanyol

L’Espanyol també presenta l’ERTO

Acomiadats temporalment. Jugadors i entrenadors del primer equip masculí i femení, el filial i el juvenil A i B, afectats per aquesta mesura

L’Espanyol ha presentat “de manera unilateral” un Expedient de Regulació Temporal per als jugadors, primers, segons entrenadors i preparadors físics del primer equip masculí i femení, l’Espanyol B i el juvenil A i B. Com contempla la llei, la reducció de l’activitat és del 70%, de manera que el sou quedarà (sempre que del Departament de Treball ho autoritzi) reduït fins al 30% i es presenta amb caràcter retroactiu des del 14 de març, dia en què es va aplicar les mesures excepcionals de suspensió de l’activitat esportiva per part del govern central. El club ha reconegut en el comunicat oficial que es contempla que els jugadors mantinguin certa activitat domèstica per reduir l’impacte físic en un cas d’hipotètica tornada imminent.

L’Espanyol també ha assenyalat en el comunicat que els jugadors s’han avingut a la rebaixa salarial per tal que el club pugui continuar tirant endavant i també que la direcció general i esportiva han acordat un descens en la seva retribució “equivalent a la pèrdua anual en els afectats”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)