Espanyol

El RCDE Stadium, cedit al govern

Espanyol. El club blanc-i-blau, igual que va fer el Barça, posa a disposició de les autoritats el seu estadi i la ciutat esportiva Dani Jarque per si són necessaris en la lluita contra la Covid-19

El RCD Espanyol ha posat a disposició del departament d’Interior l’RCDE Stadium i la ciutat esportiva Dani Jarque en el cas que el govern de la Generalitat necessiti instal·lacions externes per fer front a les necessitats tant sanitàries com logístiques derivades de la pandèmia de la Covid-19. Tant la ciutat esportiva Dani Jarque com l’RCDE Stadium disposen de diferents espais que poden ser habilitats per atendre qualsevol de les necessitats que tingui el govern.

L’Espanyol s’afegeix així al FC Barcelona, que dies enrere també havia comunicat a les autoritats la cessió de les seves infraestructures.

“El club, fidel al seu compromís amb la societat i amb la voluntat d’ajudar a reduir aquesta pandèmia amb afectacions i conseqüències mundials, vol recordar que la batalla contra el coronavirus i la seva expansió es juga, i es guanyarà, des de casa”, explica el comunicat oficial emès ahir pel club blanc-i-blau.

Clubs com el CN Terrassa, per citar només algun altre exemple, també van apostar fa dies per aquesta mesura: va posar el pavelló del Pla de Bon Aire a disposició de l’Ajuntament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)