Espanyol

García Pont: “ Estem donant exemple i hem de fer d’aquesta tragèdia una oportunitat”

Espanyol. El vicepresident de l’entitat blanc-i-blava ha enviat un missatge institucional on destaca la tasca social del club i dels seus aficionats en aquests moments d’adversitat

  • El vicepresident de l’Espanyol, Carlos García Pont. RCDE / C.MIRA.
  • VÍDEO: El vicepresident de l'Espanyol, Carlos García Pont, ha llançat un missatge institucional

El vicepresident del club. Carlos García Pont, ha llançat un missatge oficial en un vídeo institucional gravat des de casa però amb la imatge del RCDE Stadium de fons. “Estic a casa com tots nosaltres però amb la imatge de l’estadi de fons. Aquesta imatge ens recorda els valors de l’Espanyol: Humilitat, treball i l’ambició que també representava Dani Jarque. La imatge del camp també és lluita i patiment. El patiment social de tota la societat que ens envolta per temes de salut. Coneguts i estimat que han patit o estan patint aquesta malaltia o conegut que han mort. A tots el nostre suport i condol”. Precisament, el mandatari ha posat de relleu la tasca social del club i dels seus aficionats en aquests moments d’adversitat. “L’economia ara està aturada i no sabem quines seran les conseqüències en general i pel futbol, en particular i per cadascú de nosaltres individualment. Els pericos estem donant exemple pel treball que estem fent de manera individual i col·lectiva. Estem donant exemple com a societat de manera activa o passiva”, ha desgranat el jerarca que ha intentat encoratjat i donar ànims a tots els seus aficionats i seguidors fent extensible el missatge a la resta de la societat.

“Tots hem de fer d’aquesta tragèdia una oportunitat per millorar la societat. Nosaltres, els pericos, partim amb avantatge perquè sabem que treballar amb humilitat i ambició per aconseguir tots aquests objectius. La societat no pot prescindir de nosaltres. Som nosaltres el que aconseguirem que aquesta societat no sigui igual que abans de la pandèmica sinó millor des de molts racons, Barcelona, Catalunya. Espanya, Austràlia... Tots haurem donat un pas més amb la lluita i l’ambició i la humilitat necessària que ens correspon a tots els pericos. Molts ànims i a seguir treballant!”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)