Espanyol

L’Espanyol se suma a la iniciativa #Lightitblue

Espanyol. L’estadi del conjunt barceloní s’il·luminarà de blau per reconèixer i fer visible la tasca de les persones que combaten des de la primera línia la pandèmia de la COVID-19

El RCDE Stadium serà un dels escenaris protagonistes avui de la iniciativa internacional impulsada sota l’etiqueta #Lightitblue. Aquesta acció d’abast mundial pretén fer visible el reconeixement de les les persones que combaten des de la primera línia la pandèmia de la COVID-19. Així, i durant aquest nit múltiples monuments i edificis emblemàtics d’arreu del món s’il·luminaran de blau. El club blanc-i-blau, afegint-se a aquesta iniciativa, vol posar “en relleu el seu suport i plena gratitud cap a tots aquells col·lectius que segueixen treballant als hospitals, serveis públics, supermercats i la resta d’activitats essencials del país, així com, acompanyar a totes aquelles persones afectades d’una o altra forma per aquesta pandèmia”, diu el comunicat de l’entitat.

Aquesta iniciativa #Lightitblue aconseguirà il·luminar diferents punts del món, passant per França, Irlanda, el Regne Unit, Mònaco, l’Aràbia Saudita, Abu Dhabi i els Estats Units. Així, l’estadi de l’Espanyol es tenyirà de blau juntament amb altres edificis emblemàtics com el London Eye, l’Staples Centre, el Windsor Castle o el Madison Square Garden entre molts d’altres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)