Espanyol

Abelardo: “L’Espanyol té força per sortir del descens”

Espanyol. “Volem continuar jugant, però el més important és la salut. El que més em preocupa és l’epidèmia”, ha reflexionat el tècnic blanc-i-blau hores abans de tornar als entrenaments

L’entrenador de l’Espanyol, Abelardo Fernández, ja està preparat pel retorn als entrenaments. Unes sessions preparatòries, després del confinament, que s’iniciaran dilluns. Tot i això, la gran preocupació és de quina forma i en quin estat mental tornaran els seus deixebles. L’asturià s’ha mostrat convençut que l’equip té capacitat suficient per donar-li la volta a la situació i mantenir-se a primera. “L’Espanyol té força per sortir del descens i esperem que puguem tenir èxit”, ha explicat el tècnic en una xerrada amb els lectors del mitjà xinès Hupu. “Volem continuar jugant, però el més important és la salut. El que més em preocupa és l’epidèmia”, ha reflexionat Abelardo que ha explicat quines van ser les seves sensacions quan va agafar l’equip. “Quan vaig arribar al club, vaig veure un equip amb un concepte molt clar i una bona estructura interna. Em va sorprendre que no sumés més victòries".

Ara el tècnic està preparat per mantenir l’Espanyol a primera i té clar quina és la recepta per cuinar el plat de la permanència. “El més important és que els jugadors creguin en les seves capacitats. Quan vaig arribar a l’Espanyol, vaig dir als jugadors que si treballaven dur podrien tenir èxit. Jo intento millorar l’equip i puc fer mil coses però al final són els futbolistes els que marquen”.

Wu Lei i el procès de millora.

El nom de Wu Lei, l’ídol xinès també ha sortit en la conversa. “Necessita millorar la seva capacitat de control de la pilota i entendre’s millor amb la resta de jugadors de l’equip. Ha d’aprendre a comunicar-se”, ha assenyalat Abelardo que ha destacat la bona actitud del davanter. “És una bona persona, sempre té una actitud positiva. És familiar i amable amb la seva esposa i fills”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)