Espanyol

Ferreyra considera “una bogeria” reprendre la lliga en ple estiu

Espanyol. El davanter manifesta a una ràdio argentina els seus dubtes sobre el protocol i la tornada a la competició

Facundo Ferreyra té seriosos dubtes davant la tornada a la competició. “El protocol sembla impossible: si toques una pilota o una tanca, s’ha de desinfectar, hem d’estar concentrats durant dos mesos i sortir només per entrenar o jugar. Tractarem de fer les coses bé perquè no passi res. Si n’hi ha un que es contagia, retrocedeix tot el que estàvem fent’’, ha manifestat a l’emissora argentina 947 FM. “Tinc moltes ganes de tornar a jugar, però també sóc conscient que cal anar a poc a poc”, hi ha afegit. “És una bogeria, jugarem a ple estiu, que aquí són molt calorosos. Haurem d’anar a Sevilla i, potser, ens tocarà jugar amb 40 graus. Serà difícil”, ha sentenciat.

Preguntat pel seu company, i compatriota, Vargas, que va ser un dels positius per coronavirus de l’Espanyol, el davanter ha explicat que: “Va estar dues setmanes passant-ho malament, amb febre, sense gust ni olfacte. També li va costar quan va tornar a entrenar-se. Però crec que ara està molt millor.”

Ferreyra ha advertit de la dificultat que podrà trobar el seu equip, que lluita per evitar el descens, en les onze jornades que resten per disputar: “És molt difícil quan jugues contra futbolistes d’aquesta categoria. Pots aguantar 20, 25 minuts o mitja part. Però en una jugada et desarmen. Has de jugar al límit i molt concentrat.” Finalment, el Chucky, ha parlat de la rivalitat Barça - Espanyol: “Els seguidors del Barcelona, amb els que jo he parlat, tenen bastanta estima a l’Espanyol. Estan acostumats a jugar contra el Madrid, l’Atlético o la Juventus. Però parles amb un de l’Espanyol i odia, no suporta, al Barcelona”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)