Espanyol

Diego López: “Hi haurà moltes lesions, molts problemes”

Espanyol. “Queden onze finals, és un repte complicat, però el lluitarem fins al final”, diu el porter de l’Espanyol sobre la lluita aferrissada per la permanència

“És molt complicat poder reprendre en un mes la competició. Hi haurà moltes lesions, molts problemes. Després d’estar dos mesos amb el treball a casa, en un jardí, ficar-te en un camp de futbol comporta molts riscos. Només demanaria que es vetlli per la nostra seguretat, per controlar l’estat físic de cada jugador i, si es pot, tornar a jugar”, ha explicat Diego López. El porter ha participat en una jornada telemàtica de la Federació Gallega de Futbol amb les jugadores Vero Boquete i Tere Abelleira i el davanter del Betis i exjugador blanc-i-blau Borja Iglesias. El porter també ha recordat com el coronavirus, amb vuit futbolistes i dos integrants del cos tècnic infectats, ha impactat de ple a la plantilla catalana. “Desgraciadament hem tingut diversos casos de companys i gent del cos tècnic, molt preocupats. Al principi la informació que ens arribava era incerta i hem vist el dur que ha estat, dramàtic per a molta gent que per desgràcia ha mort”, reflexionat O pulpo que ha afegit. “Els nostres companys per sort estan bé i s’estan reintegrant al treball”. En aquest sentit, el porter té clar que “ha de prevaler” la integritat i salut dels jugadors i treballadors: “Es jugarà sense públic i els que estarem al peu del canó són futbolistes, entrenadors o físios. Si es pot tornar, però amb seguretat, cal fer-ho”. El gallec també ha parlat de la permanència. “Ens ha donat temps a valorar moltes coses, a veure el que ha passat personalment i col·lectiu. Queden onze finals, és un repte complicat, però el lluitarem fins al final”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)