Espanyol

Quique Sánchez Flores: “El projecte i els objectius de l’Espanyol van canviar”

Espanyol. L’ex-tècnic blanc-i-blau lamenta el que considera un acomodament de la directiva espanyolista en la seva segona temporada

Quique Sánchez Flores ha recordat la seva etapa a l’Espanyol en una entrevista al programa Pericos Online, de Radio Marca, i ha manifestat que “el projecte i els objectius van canviar”, en referència a la primera temporada en què va seure a la banqueta blanc-i-blava. Sánchez Flores va lamentar “l’acomodament” de la directiva, que va pensar que podia igualar el rendiment en el segon curs “amb el mínim”.

Qui va ser tècnic de l’Espanyol des del juny de 2016 fins a l’ de 2018, ha assegurat que la postura inicial de club va canviar: “Hi va haver una reunió i el projecte del segon any era molt clar. El mateix pressupost es repartiria entre cinc jugadors de nivell i no en onze. Tots estàvem d’acord.”

D’altra banda, el tècnic va qualificar a la plantilla que va tenir a l’Espanyol com “emocionalment sensible.” “En el segon any érem més febles. En el primer creixíem i creixíem, però després deixàvem passar oportunitats. No hi havia les mateixes conviccions”, va explicar.

Qüestionat per una de les frases més repetides de la seva última etapa al club català, quan va insinuar que potser l’equip no donava per a més, Quique Sánchez Flores ha insistit que la seva relació amb el vestidor era bona. “Perdre 1-0 al camp de l’Getafe i dir això són coses que poden passar en un context normal”, hi ha afegit.

En aquest sentit, l’entrenador va revelar que el club es va acollir a aquestes declaracions per dur a terme un “acomiadament disciplinari”. “Penso que després de dos anys treballant, per la por dels dirigents a les reaccions dels aficionats, això és incomprensible”, ha etzibat.

Finalment, Quique Sánchez Flores s’ha mostrat optimista respecte a de les opcions de permanència de l’Espanyol, actualment cuer a la classificació. “Vull pensar que seran capaços. Abelardo ha fet coses semblants en altres clubs i és un tipus positiu i enèrgic. Tant de bo transmeti l’energia necessària”, ha dit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)