Espanyol

L’Espanyol completa la primera setmana d’entrenament

Espanyol. Els futbolistes blanc-i-blaus han fet, aquesta tarda, una darrera sessió i Abelardo ha donat descans a la plantilla fins dilluns on tornaran a l’activitat on esperen conèixer quin tipus de treball podran realitzar

La plantilla de l’Espanyol ha completat aquesta tarda la darrera sessió de treball d’aquesta primera setmana de la tornada a l’activitat. Un retorn a les sessions després de l’aturada forçada pel confinament. Els jugadors s’ha exercitat tots aquest dies de forma individualitzada i sota unes estrictes normes sanitàries i de seguretat. Unes normes fixades pels protocols tant de LaLiga com de les autoritats. Ara els deixebles d’Abelardo gaudiran diumenge d’una jornada de descans a l’espera de conèixer quin tipus de treball podrà realitzar a partir de dilluns en el retorn a la feina, a partir de les 9.00 del matí.

L’Espanyol és l’equip que més infectats ha tingut en la fase de confinament, amb vuit casos de jugadors. Una de les grans preocupacions dels tècnics és com gestionar la càrrega física i evitar lesions. L’Espanyol necessita disposar de tots els seus futbolistes pensant en el gran objectiu: lliga la permanència a primera i capgirar una diferència de sis punts respecte a la zona de salvació. Un procés que haurà de fer en les 11 jornades que resten de lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)