Espanyol

L’Espanyol dona quatre baixes

1a divisió femenina. Inés Juan, Miriam de Francisco, Daniela Cruz i Ayaka Noguchi no formaran part del projecte blanc-i-blau la propera temporada

L’Espanyol ha confirmat la no continuïtat de quatre de les jugadores que formaven part de la primera plantilla el curs passat. Dues de les capitanes, Inés Juan i Mimi; la internacional per Costa Rica, Daniela Cruz; i la japonesa Ayaka Noguchi no seran renovades. En el cas d’Inés, el club ha decidit no perllongar l’any opcional de contracte que tenia mentre que a la resta se li acabava la seva vinculació el 30 de juny.

D’aquesta manera comença la neteja en el vestidor blanc-i-blau després del seu pitjor any en la primera divisió on no han aconseguit guanyar ni un sol partit. Acabar la lliga a la cua de la taula, però, no ha provocat el descens ja que la Federació va decidir no executar cap descens en la lliga a causa de la suspensió pel coronavirus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)