Espanyol

Bernardo: “Ningú dubti que estem units i compromesos”

Espanyol. “Tenim un compromís amb el club per aconseguir l’objectiu”, diu el defensa de l’Espanyol sobre la permanència però ara, tots els seus esforços, estan en la recuperació física. “És primordial per competir”

Bernardo Espinosa ha valorat les dues primeres setmanes d’entrenament a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. “Estem, de nou, en el nostre hàbitat. Han estat dos mesos llargs i atípics en les nostres vides. Ara estem recuperant sensacions i també acumulant fatiga que és l’essencial ara i més després d’aquests temps”, ha recordat el colombià en declaracions als mitjans oficials del club després de la sessió matinal d’aquest matí. Tot i això, el que més preocupa a l’afició és evitar el descens. El central ha estat clar en aquest aspecte. “Dins de la incertesa hi ha una cosa que tots els aficionats han de tenir clar una cosa: aquest grup està compromès i té una sensació de responsabilitat màxima, independentment de la situació social, que està per sobre de nosaltres. Tenim un compromís amb el club per aconseguir l’objectiu i tirar endavant una situació que és complicada per a tots”, explicava el defens que afegia: “Ningú dubti que estem units, junts i compromesos”

Bernardo Espinosa ha repassat les seves sensacions en aquesta tornada a les sessions preparatòries. Uns entrenaments, especialment ahir i avui, marcats per la calor. Més enllà d’això, el perill per possibles lesions és el que més preocupa al colombià.

RESPONSABLE.

“Estic satisfet de complir amb la nostra responsabilitat amb el nostre club. Tornem a la feina, que és el que més ens agrada, però sempre s’ha de prioritzar la salut i que aquesta es compleixi”.

SENSACIONS VITALS.

“Aquest canvi de vida tan dràstic i forçós ha estat molt dur. Ens hem detingut per complet, tota la societat s’ha sentit atropellada per aquesta aturada de vida. Hem estat tancats i amb notícies desagradables cada dia. No hem pogut ajudar a les nostres famílies i ens hem centrat en el dia a dia. Estar separats dels teus quan hi ha moments més dolents que bons no agrada però hem de sortir reforçats”

BALANÇ ENTRENAMENTS.

“Han estat dues setmanes dures i mai, en la meva vida, he estat tant de temps sense tenir una activitat física important a què estic acostumat. Dos mesos sense poder entrenar bé es nota moltíssim. És el moment de recuperar sensacions, de patir, de sentir la pressió de les botes als peus i la de lluitar amb una calor important. Sembla més estiu que una altra cosa”.

ASPECTE FÍSIC, PRIMORDIAL.

“Ara hem de treballar i tornar a tenir aquella capacitat física que teníem abans de l’aturada. Estem patint però és el que cal fer per treure profit a aquest període”.

INICI DE LLIGA

“Ara hem de pensar que el més important és el dia a dia. Encara queda lluny l’inici de lliga i què pot passar. La realitat canvia cada dia. El temps per a tots els equips és el mateix i estem en unes situacions similars. Aquest serà un període de readaptació i de nova normalitat per a tots”.

NOVA REALITAT.

“Per molta experiència que tinguis en el futbol això és nou per a tothom. Jo mai he estat més de quinze dies sense fer res. Sempre ens preocupem per estar bé en forma. Això és nou per a tots. Per mi és més una readaptació o rehabilitació quan ja estàvem en la recta final de temporada. És primordial recuperar les sensacions físiques i sentir-nos bé El futbol és un esport molt exigent i has d’estar al màxim del teu nivell i, moltes vegades, estan bé també pateixes”.

ENTRENAMENTS PER GRUPS.

“Per a mi és complicat perquè hi ha companys que encara no els he vist. Nosaltres hem tingut contagis elevats i ara cal veure com aquesta aturada ens afecta amb les lesions. El que ens preocupa és arribar al nivell d’un esportista d’elit i de màxima exigència. I és evident que ara, el perill de lesions és molt més elevat, per això volem recuperar la forma física per no patir-les. Això eclipsa la resta de situacions que ens queden una mica més lluny (inici de lliga).”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)