Espanyol

Abelardo: “Tots estem fent un treball increïble per aconseguir la salvació”

Espanyol.El tècnic de l’Espanyol avisa que, tot i les dificultats, el seu equip estarà preparat “quan arribi el dia de competir” i que “defensaran la samarreta amb orgull” i “amb el màxim compromís”

La lliga tornarà la setmana del vuit de juny i el tècnic de l’Espanyol, Abelardo Fernández, ha fet una valoració oficial als mitjans oficials del club. “Es confirma que torna la competició, tot i que no hi ha una data definitiva encara, serà la setmana del 8 de juny”, ha explicat l’asturià. La data no fa variar gaire el full de ruta de treball. La plantilla suma ja dues setmanes entrenant a un bon nivell tot i els condicionants de no poder fer-ho amb tota la plantilla. Ara, el més important és recuperar el to físic. “Encara ens queden tres setmanes per a l’inici de lliga on tindrem el màxim compromís amb el club i per defendre aquesta samarreta amb orgull”, incidia Abelardo que ha llançat un missatge d’esperança i positivisme pel repte que tenen al davant: retallar sis punts amb la zona de permanència en onze jornades. “Tot el club, des de dalt fins a baix, està implicat i fent un treball increïble perquè tots nosaltres puguem aconseguir l’objectiu tan bonic després d’onze jornades que no és un altre que la salvació”. L’asturià insistia que l’afició: “Poden estar segurs que quan arribi el dia de competir estarem preparats” i ha rematat: “Esperem arribar al cent per cent però no serà fàcil perquè és una pretemporada curta. Una fase on venim de dos mesos entrenant a casa però els jugadors estan mentalitzats i estan entrenant d’una manera fantàstica”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)