Espanyol

Dídac: “L’aspecte físic marcarà la diferència”

Espanyol. El lateral de l’Espanyol assegura que “cada dia em trobo millor” i llança un missatge d’esperança: “Ens ho deixarem tot per aconseguir l’objectiu de la salvació”

Dídac Vilà ha parlat pels mitjans oficials del club. El lateral té clar quin serà un dels aspectes claus en aquest final de lliga tan atípic. “L’aspecte físic marcarà molt la diferència. Hem de ser millors que els equips rivals en aquest aspecte.Ara ens hem de basar en el dia a dia i sentir que vas progressant”, ha explicat el futbolista que ha repassat l’actualitat blanc-i-blava. Aquestes són les seves frases més destacades.

SENSACIONS PERSONAL.

“Cada dia em trobo millor. Estem treballant fort per agafar la millor forma possible abans de començar. El fet d’entrenar a casa sense tenir el recursos adequats és la cosa que s’ha fet més complicada”.

ENTRENAMENTS.

“Està sent molt bona. Hem fet dobles sessions amb èxit i la gent està agafant, poc a poc, bé la forma. El temps dirà com arribarem al moment clau”.

ADAPTACIÓ.

“L’adaptació a la pilota té el seu procés i, amb els dies, va agafant el tacte i adaptant-te als esforços físics”.

PAS A PAS.

“La situació en la que estem és que ens hem d’exprimir al màxim i sabem que les condicions no són òptimes i arribar al 200 per cent per competir. La temporada serà més alta i els esforços més durs. A més a més, no hem tingut els partits de pretemporada per agafar la forma. Tot vindrà de cop”.

OBJECTIU PERMANÈNCIA.

“Ens ho deixarem tot per aconseguir l’objectiu de la salvació”.

VINT ANYS DE LA COPA DE MESTALLA.

“Va ser un moment brutal. Jo estava a l’aleví A i acabava d’arriba a l’Espanyol. Què això coincidís en què s’arribava a una copa i es guanyava, va ser un moment brutal que un sempre recordarà. Sembla quedarà el rècord del gol del ’murri’ i veure com la pilota estava al fons de la xarxa i no sabies què havia passat fins que no vaig veure la repetició. Brutal!”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)