Espanyol

Raquel Cabezón, nova responsable de l’Espanyol

Espanyol. L’Espanyol recupera una de les seves jugadores històriques per dirigir el futbol femení de l’entitat blanc-i-blava

L’Espanyol ha fet oficial el nomenament de Raquel Cabezón Muñoz (Barcelona, 1978) com a nova responsable del futbol femení de l’entitat. Amb aquest moviment el conjunt blanc-i-blau recupera una de les seves jugadores més icòniques i més importants del seu futbol femení. I és que Cabezón és una de les pioneres del futbol estatal i de l’Espanyol durant els anys noranta i la primera dècada del segle XXI ajudant durant tots aquests anys a assolir l’auge que està experimentant en l’actualitat.”El Club es congratula de poder comptar de nou amb una professional valorada, que considera idònia per a exercir el lideratge en la planificació esportiva del nou projecte del RCD Espanyol Femení”, explica el club en el seu comunicat oficial.

La nova responsable del futbol femení dirigirà la secció al complet, incloent-hi sota la seva coordinació al primer equip, que competeix en la Primera Iberdrola, i a tot el futbol base femení. Un dels seus grans reptes serà ressituar a l’Espanyol en el lloc que li pertoca per història. El primer pas exigirà crear un equip equilibrat per mantenir-se a l’elit i no patir els problemes de la darrera temporada. “És una alegria poder tornar a casa des d’una altra perspectiva, però sempre vinculada amb l’esport”, ha assegurat Cabezón en declaracions als mitjans oficials del club. La coordinadora ha recordat els seus inicis com a jugadora: “Van ser difícils, després vam aconseguir entrar en l’organigrama de club, i ara estem veient tot el que s’està aconseguint”, ha explicat. Ara el repte que té per davant és apassionant i arriba al seu càrrec “amb molta il·lusió i moltes ganes d’aportar i de poder agafar el camí correcte perquè el femení tiri endavant i vagi cap amunt. Hem de fer que el femení estigui on ha d’estar perquè la gent vegi aquest femení que tantes alegries ens ha donat i que volem tornar a veure on es mereix”, ha argumentat.

Trajectòria dilatada.

Raquel Cabezón va defensar la samarreta blanc-i-blava durant 12 temporades, entre 1994 i 2007. A les files del conjunt blanc-i-blau va lluir el braçalet de capitana i va aconseguir dues Copes de la Reina i una lliga, sent alhora internacional entre 1998 i 2007.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)