Espanyol

Abelardo i el recurs de la versemblança

Espanyol.El tècnic ha organitzat un partit d’entrenament al RCDE Stadium creant una atmosfera el més real possible amb la que es trobaran els seus deixebles davant l’Alavés

Abelardo ha tancat aquesta setmana d’entrenament fent un partit d’entrenament. Era un bon moment per calibrar les sensacions de jugar amb un estadi sense públic i, per fer més versemblant l’experiència de partit real, ha vestit els seus homes amb les samarretes oficials de partit. Un equip ho ha fet amb la tradicional blanc-i-blava i un altre, on hi havia Raúl De Tomás, entre d’altres, amb la verda. Aberlado no vol deixar a l’atzar cap mena de detall i l’asturià és conscient que la concentració serà el pal de pallar per aconseguir ’La Reconquista’ en forma de remuntada a la lliga. Per això, volia que els seus futbolistes tinguessin unes sensacions les més fidedignes possibles amb la realitat que es trobaran d’aquí a sis dies al RCDE Stadium.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)