Espanyol

“És un moment per fer història”

Espanyol. El capità, Javi López, afirma que l’equip està preparat per capgirar la situació classificatòria de l’Espanyol

A quatre dies per reprendre la competició, el vestidor de l’Espanyol és conscient de la dificultat de la gesta però, a la vegada, es mostra confiat en les seves possibilitats. “És el repte més difícil des que vaig arribar fa tretze temporades a l’Espanyol. És un moment per fer història; sabem de la dificultat de la situació però tenim la il·lusió de capgirar-la. Hem de sortir amb tot des del dissabte”, ha manifestat un dels capitans de la plantilla, Javi López: “Anem amb més il·lusió que mai. Respiro en els entrenaments que alguna cosa ha canviat. Ens ha anat bé tornar a començar per netejar el cap i el dissabte ja s’ha de veure. Hem de demostrar la gana i l’ambició de la qual parlem. Tot el que diguem aquí, si no està reflectit en el camp no servirà per res. És el moment d’estar callat, treballar i demostrar-ho en el camp”.

López està disconforme amb les diferències en els horaris respecte a rivals directes. “Quan jugues tres partits en set dies i un equip té 24 hores d’avantatge és un fet diferencial. I més ara que hem tingut tan poca preparació, es nota moltíssim 24 hores més de descans. Però ara toca adaptar-se i això no ens ha de servir d’excusa si no afrontar-ho amb les màximes garanties possibles”, ha explicat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)