Espanyol

En marxa el procés de compensació

Espanyol. El club blanc-i-blau ha engegat les diverses modalitats per compensar els abonats per l’absència de públic a l’estadi a causa de la pandèmia

L’Espanyol va anunciar fa unes setmanes la seva intenció de compensar els seus abonats per l’absència de públic a causa de la pandèmia de la COVID-19. Ara mateix, i si res canvia, els blanc-i-blaus jugaran els últims sis partits de la temporada a casa sense públic. El club ha articulat diverses mesures compensatòries perquè el soci esculli la que més li convingui però en tot cas, de manera excepcional i com a compromís cap a tots ells, el club els hi renovarà el carnet de soci per la temporada 20/21 sense cap cost com ja havia anunciat fa dues setmanes. Aquest procés es farà de forma automàtica i sense que els socis hagin de fer cap tràmit.

Més enllà d’això, hi ha quatre formes on el club compensarà als seus abonats i que s’ha posat en marxa a partir d’avui.

PAGAMENT A COMPTE DE L’ABONAMENT 20/21: Amb aquesta opció el seu saldo acumulat se li descomptarà de forma automàtica afegint-se a d’altres descomptes que es puguin aplicar i de forma seqüencial.

#INVITACIONSPERIQUES: S’ofereixen 3 opcions perquè es puguin fer arribar les entrades a qui el soci vulgui. O bé a 6 persones individuals; o bé a una entitat o associació perquè les reparteixin entre els voluntaris, o bé les pot cedir al club perquè des de l’Àrea Social es facin arribar a organitzacions socials. En tots els casos, el club doblarà les entrades per tal que puguin venir fins a 12 persones a l’estadi gràcies a la generositat del soci el nom del qual es projectarà en els vídeomarcadors un cop reobrim les portes de l’estadi. Les entrades seran de la zona que designi el club per a aquesta acció i fins a esgotar l’aforament que es destini per a cada partit.

TARGETA MONEDER: Aquesta opció li donarà dret a utilitzar el seu saldo per a compres de l’univers perico. Una opció és optar a tenir la targeta moneder només per gastar en productes de les nostres RCDE OFFICIAL STORES. L’altra opció és optar a una altra targeta moneder que li permetrà gastar-lo per a entrades addicionals, Tour o Escola RCDE Dani Jarque. L’import s’emmagatzemarà automàticament en un moneder virtual associat a la Clau del seu abonament. Aquest moneder serà vàlid fins al 31 de desembre del 2021 inclòs.

REEMBORSAMENT SITUACIONS D’ATUR: Aquesta opció està destinada als socis en situació d’atur que hauran de fer la sol·licitud a través del formulari de la zona de socis i fer arribar la documentació pertinent per tramitar l’operació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)