Espanyol

Apel·lació manté els dos partits de sanció a Bernardo

Espanyol. El recurs de l’Espanyol per l’expulsió del central davant el Getafe no ha prosperat

L’Espanyol ha vist, de nou, com les seves al·legacions i recursos per l’expulsió de Bernardo Espinosa a Getafe queden en via morta. Primer va ser el comitè de competició qui va desestimar els contra arguments del club blanc-i-blau. L’entitat va anar més enllà en un recurs interposat al Comitè d’Apel·lació que no ha prosperat. Ara només quedaria la via del tribunal administratiu de l’Esport. Un procés més lent i que no arribaria a temps per treure la sanció al central de l’Espanyol.

Les argumentacions ha tornat a replicar les mesures del comitè de disciplina. De fet, queda clar que en aquestes qüestions la forma en com està redactada l’acte del col·legiat és clau. José Luis Munuera Montero va ser amonestar en el minut 15 a Bernardo segons l’acta arbitral per “colpejar a un contrari amb la mà en la cara amb força excessiva, no estant la pilota a distància de ser jugat”. Aquesta definició es prou eloqüent per qualificar-la com a violència i per això els dos comitès no han volgut entrar a valorar les aportacions de l’Espanyol ni el VAR, en el seu moment, tampoc ho va fer perquè és una lliure interpretació de l’àrbitre. És a dir, una observació subjectiva que, vista les imatges, constaten que l’àrbitre s’ha equivocat greument. Tot i això, la part escrita i subjectiva del col·legiat és la que impera.

Així doncs, Bernardo no jugarà demà davant el Llevant i tampoc ho farà davant del Betis, la propera jornada. A més a més, el colombià continuarà amb quatre grogues, a una de la suspensió, quan torni davant el Real Madrid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)