Espanyol

Una marató sense treva

Espanyol. Els blanc-i-blaus continuen lluitant per fugir del descens i tancar aquest tram de la lliga amb set punts de nou de possibles contra un Llevant perillós i afilat

L’Espanyol vol completar avui un retorn en aquesta lliga de pandèmia amb un alt nivell. Guanyar contra el Llevant podria projectar l’Espanyol com l’equip que marca la línia de descens després de l’empat entre Mallorca i Leganés d’ahir. Seria el colofó d’un gran retorn a aquesta lliga de pandèmia en què els blanc-i-blaus sumarien set punts de nou. Uns registres de permanència. Tot i això, la sensació que gravita dins de la plantilla és de confiança però mantenint els peus a terra. Queden nou finals per acabar la lliga i la marató no dona cap mena de treva.

La prèvia del partit ha estat marcada per la sanció de dos partits a Bernardo per la seva agressió a Damián Suárez en el partit de Getafe. “Ens hem d’oblidar de la targeta. Hem de jugar el partit contra el Llevant com si fos l’últim”, deia ahir Abelardo. El tècnic de l’Espanyol sap que qualsevol distracció és contraproduent.

Haurà de refer la defensa per la baixa del colombià i serà el torn de Calero, un dels fitxatges estel·lars de l’estiu, per demostrar la seva qualitat. El crac de l’hivern, RDT, torna a estar fora de la llista per la tendinitis al genoll. “Està treballant per tornar el més aviat i fent els màxims esforços amb els serveix mèdics”, explicava l’asturià que sap de la perillositat del Llevant. “Un rival que juga molt bé al futbol i amb extraordinaris jugadors i amb una gran verticalitat i qualitat tècnica. Paco està fent un gran treball. És un equip que ha empatat davant de dos grans partits com el València i el Sevilla. Nosaltres hem de competir millor que el nostre nivell si el volem guanyar”, explicava qui vol mantenir una bona dinàmica per capgirar els pronòstics d’un descens. Però, ara mateix, el més important i la força de l’Espanyol és la unió que hi ha dins del vestidor i la imatge de solidesa que ha ofert en els últims partits.

El Llevant arriba afilat i perillós. És un equip ciclotímic però sense urgències. El seu entrenador, Paco López, no es refia de l’Espanyol: “El nivell de la seva plantilla és alt, només cal veure els seus jugadors i és un rival perillosíssim. No ens enganyarà la classificació, han tornat molt forts.”

El nivell de la seva plantilla és alt i és un rival perillosíssim. No ens enganyarà la classificació
Paco López
entrenador del Llevant
Ens hem d’oblidar de la targeta a Bernardo. Hem de jugar el partit contra el Llevant com si fos l’últim
Abelardo Fernández
ENTRENADOR DE L’ESPANYOL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)