Espanyol

Les baixes de Bernardo i Cabrera, un maldecap

Espanyol. En l’important partit de demà, contra el Betis, Abelardo no podrà disposar dels dos centrals titulars i haurà triar entre David López, Calero i Naldo per completar la defensa

Ni Bernardo Espinosa ni Leandro Cabrera jugaran demà al Villamarín. La parella de centrals titular de l’Espanyol, que tan bon rendiment va oferir en els dos primers partits després de la represa de la competició, el triomf contra l’Alavés a casa i l’empat a Getafe, haurà de complir sanció. Bernardo purgarà el segon dels dos partits amb què el comitè de competició el va castigar després de ser expulsat per una topada amb Damián Suárez al Coliseo Alfonso Pérez. Només Munuera Montero va entendre que allò era una agressió. Cabrera, per la seva banda, va veure la cinquena targeta groga dissabte passat, contra el Llevant, en un episodi ridícul: Calleri i Vezo van topar en un salt i Del Cerro Grande va xiular falta contra l’Espanyol, el defensa uruguaià va interpel·lar l’àrbitre dient-li “se agacha” però ell va entendre “cucaracha”.

El cas és que demà Abelardo haurà de triar entre David López, David Calero i Naldo en l’eix central de la defensa. El santcugatenc va demostrar contra el Llevant que, ara mateix, rendeix millor al mig del camp. De fet, fa algunes setmanes va reconèixer que no li agrada anar saltant de la defensa a la medul·lar. Pel que fa a Naldo, tornaria a la titularitat després de la greu errada que va cometre a Granada, en la jornada 22a, que va comportar el 2-1 definitiu per als andalusos. Finalment, Calero, la inversió mes gran d’aquest curs (8 milions), només ha jugat dos cops a la lliga amb Abelardo. I sempre sortint de la banqueta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)