Espanyol

Un exercici de supervivència

Espanyol. Necessita guanyar el Betis, que estrena tècnic, per contrarestar la derrota encaixada amb el Llevant i alimentar les seves opcions d’enganxar-se a la zona de permanència

L’Espanyol necessita guanyar el Betis per alimentar les opcions de permanència. El duel d’aquesta nit al Benito Villamarín és un autèntic exercici de supervivència. Una derrota seria una nova garrotada que posaria entre les cordes els blanc-i-blaus. Només queden vuit partits i cada victòria és un bitllet per seguir en la carrera per la salvació. El camí invers, en forma de derrota, és un pas que acosta els catalans a segona. La derrota a casa obliga a recuperar els punts perduts i, en el full de ruta, cal sumar un triomf a Sevilla per no complicar més una setmana que farà pujada amb la visita, diumenge, del Madrid al RCDE Stadium. “El partit és fonamental i transcendental. No ens queda altra opció que guanyar”, deia l’asturià sobre el duel. Abelardo haurà de refer part del seu onze de manera obligada per la sanció de Cabrera, a què s’afegeix la de Bernardo, que complirà el seu segon partit de sanció per l’expulsió a Getafe. Tot fa pensar que ha arribat el moment de Calero. Un dels grans fitxatges de l’estiu (es van pagar 8 milions d’euros al Valladolid) apunta a titular formant parella a l’eix amb David López. La gran incògnita és RDT. El davanter ha entrat en la llista, però no està recuperat al 100% de les seves molèsties al genoll. Sembla que podrà jugar uns minuts per donar aire a la davantera, però la decisió final de fer-ho des de l’inici o al final dependrà d’Abelardo. “L’he vist millor en l’entrenament i amb millors sensacions, però encara no està al cent per cent”, avisava el preparador.

Per la seva banda, el Betis arriba en un estat de nerviosisme. La mala temporada, tot i la gran inversió feta a l’estiu, s’ha cobrat la destitució de Rubi. Alex Trujillo, el secretari tècnic del conjunt andalús, s’estrena a la banqueta amb la missió de maquillar el final de temporada i segellar la seva continuïtat en primera sense cap ensurt addicional. “Intentarem aconseguir el major nombre de punts possibles per no mirar avall i deixar el Betis en la millor posició”, deia Trujillo, que té previst reforçar el sistema defensiu del Betis, el tercer equip que més gols ha encaixat, 48, un menys que l’Espanyol, amb 49.

LA PRÈVIA

El partit és fonamental i transcendental. No ens queda altra opció que guanyar
Abelardo Fernández
ENTRENADOR DE L’eSPANYOL
Hem d’aconseguir el major nombre de punts per no mirar avall i deixar el Betis en la millor posició
Alexis Trujillo
entrenador del betis
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)