Espanyol

Sánchez Llibre: «el meu relleu està a prop»

Sánchez Llibre torna a incidir que la seva marxa és qüestió de mesos

Aquest mes es podria decidir qui agafa el seu lloc a partir del 2011

Apunta que l'únic reforç a fer el curs vinent és un jugador de banda esquerra

banda esquerra
«La cosa està avançada i com més aviat sigui, millor és la nostra prioritat a fitxar»
Marqués
«Ha arribat un moment en què les coses s'han de tallar. No hi serà l'any que ve»
cristian tello
«Li van fer una oferta molt bona però no té il·lusió i tampoc continuarà amb nosaltres»

Daniel Sánchez Llibre va repassar ahir l'actualitat blanc-i-blava a Vilassar de Mar en la tradicional cigronada que organitza la penya dels periquitos de la localitat maresmenca. Com sempre, un dels temes estel·lars va ser la seva possible sortida de la presidència a final d'any. «El relleu està a prop, perquè el 2011 acaba el meu compromís. Al mig hi ha una junta general d'accionistes que hauré de passar. Abans, no obstant això, he de tenir una reunió amb les deu persones que han estat més a prop per parlar del futur.» Aquesta reunió serà el consell que es farà abans que acabi el mes de juny i en el qual es concretarà el relleu en la presidència. Un canvi de president que hauria de fer-se efectiu el gener del 2011. Com sempre, un dels més ben col·locats per ocupar el lloc és el vicepresident Ramon Condal: «Sempre he dit que Condal serà el que ell vulgui en l'Espanyol; no hi ha raó perquè no ho pugui ser. Ha posat el seu patrimoni a disposició del club i fa molts anys que és aquí. De tota manera, no s'ha decidit res. A més, sempre hauré d'estar vinculat a l'Espanyol per totes les accions que tinc.»

L'altre estira-i-arronsa del discurs de Sánchez Llibre va gravitar sobre els futurs fitxatges que ha de concretar l'entitat, on l'única prioritat, si no hi ha cap sortida, és un jugador de banda esquerra: «Dissabte vaig estar parlant amb Ramon Planes –el director esportiu– i Pochettino i puc dir que la primera opció és reforçar la banda esquerra. En això hi ha l'àrea esportiva, que té clar el jugador o jugadors que interessen. La cosa està avançada i com més aviat sigui, millor.» També va deixar clar que el cas de Fernando Marqués no té marxa enrere i que el futbolista, tot i tenir un oferta per renovar no continuarà: «No estarà la temporada que ve en l'Espanyol; ha arribat un moment en el qual les coses s'han de tallar. No sé de qui ha estat culpa, però ni el jugador ni l'agent han espavilat. En qualsevol cas, quan un jugador no té il·lusió és millor que no continuï. Hi ha milers de jugadors que voldrien jugar en l'Espanyol.» En la mateixa direcció també va tancar la porta a la continuïtat de Cristian Tello.

Creu que les relacions amb el Barça milloraran

Daniel Sánchez Llibre està convençut que l'arribada del nou president del Barça serà un punt d'inflexió en les relacions entre les dues entitats: «Les institucions han tingut una bona relació i jo, personalment, no tinc res en contra de les aficions ni els clubs, els quals respecto moltíssim. El que no ha estat bé és el president. Veurem qui guanya, però no és el meu tema i no em ficaré en això. Si canvia de president, esperem que no existeixi la mateixa guerra.» I és que amb l'actual president del Barça, Joan Laporta, les relacions són nul·les.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)