Espanyol

La Real burxa la ferida de l’Espanyol (2-1)

Primera divisió. Els catalans es deixen remuntar un partit que tenien controlat en la primera part i es mantenen com a cuers

L’Espanyol ha buscat un bri d’esperança per mantenir viva, tot i que remota, la flama de la salvació i per moments ha acaronat la victòria. De fet, els blanc-i-blaus s’ha avançat amb un gol de David López al cap de deu minuts. Bona arrencada de l’equip que tirava d’orgull però que s’ha anat desfent amb el pas dels minuts. La Real, amb molt poc, ha despullat a l’Espanyol remuntant el partit amb gols de William José i Isak. El primer amb una jugada d’Oyarzabal que ha guanyat amb velocitat a Víctor Gómez (segona titularitat consecutiva del lateral dret) per assistir a William José que ha marcat entre els dos centrals. El segon gol ha tornar a ser una imprecisió del jove Víctor Gómez que no ha mesurat bé un refús dins de l’àrea. Isak, atent, ha caçat la pilota per fer el segon.

Aquest resultat és un nou cop a la moral de l’Espanyol i dona aire a la Real per en la seva lluita per Europa i, de retruc, talla una mala ratxa dels bascos que portaven quatre derrotes consecutives. Més enllà d’això, l’Espanyol segueix cuer i encara li queden cinc jornades per acabar aquest calvari i el pròxim duel serà el derbi del Camp Nou. L’efecte Rufete no es veu en els resultats. Dos partits, dues derrotes. Com a mínim l’equip ha demostrat esperit competitiu però, després d’un curs paupèrrim, això no es cap consol pels adolorits aficionats de l’Espanyol que hauran renegat, de nou, davant del televisor pels errors dels seus futbolistes. Un equip que continuarà, una jornada més, tanca la classificació de primera i fent passos decidits cap a segona de manera irremeiable.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)