Espanyol

Rufete: “És una situació que ningú vol viure”

Espanyol. “Anem a lluitar al màxim per tornar l’equip a primera”, diu el tècnic que afegeix que aquestes situacions “s’han d’agafar com una oportunitat per construir i canviar el model”

Rufete no podia amagar la seva decepció després de consumar-se el descens a segona de l’Espanyol vint-i-set anys després. Ni el bon partit dels seus deixebles, tot i la derrota, ha servit per mitigar un dolor que és intens en tots els aficionats blanc-i-blaus que veuen com després de tocar el cel europeu, fa tot just un any, ara han de caminar cap a l’infern de segona. “L’equip està molt fotut; és normal. És una situació que ningú vol viure. Hem d’estar al costat de la nostra gent i donar la cara. Anem a lluitar al màxim per tornar l’equip a primera divisió”, ha dit el tècnic que ha afegit. “A vegades aquests cops s’ha d’agafar com una oportunitat per construir i canviar el model”. I té clar que ja cal posar-se a treballar en aquest retorn. “El club està treballant i estem treballant el mercat. Jo acabaré el meu treball aquí perquè el club no s’atura. He decidit estar aquí perquè he de donar la cara davant l’afició. En la vida, tots, ens agrada viure moments bons. Ara és un moment molt dur per la nostra gent i per nosaltres. Hem de fer un pas endavant i estar al costat de la nostra gent. L’èxit del futur estarà a analitzar els errors i posar-se mans a la feina”.

D’altra banda, el tècnic, encara director esportiu, serà l’encarregat de pilota aquest retorn a primera. De fet, l’Espanyol en les quatre vegades anteriors que va baixar a segona va pujar l’any següent. Ara cal analitzar les errades d’aquesta temporada i com s’ha arribat a aquesta situació. “És una conseqüència que es va desencadenant i no l’hem pogut parar. Hem intentat rectificar i ens ha portat a això. Tot i les hores de treball i moltes coses no ho hem aconseguit”. Rufete també ha deixat clar que “tinc responsabilitat perquè he format part d’aquest grup de treball i per això estic. No eludeixo la meva responsabilitat i conec molt bé el que és un vestidor, el futbol d’elit i els aficionats”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)