Espanyol

Rufete entona el ‘mambo’

Espanyol. Els blanc-i-blaus sumen la seva vuitena derrota consecutiva a Mestalla i segueixen eixamplant els rècords negatius de l’entitat. Tot i la desfeta, els catalans van merèixer l’empat

valència 1 Espanyol 0

VALÈNCIA:Cillessen; Thierry (Florenzi, 71’), Diakhaby (Paulista, 78’), Hugo, Jaume Costa; Ferran (Cheryshev, 72’), Carlos Soler, Kondogbia, Guedes; Kang-in (Coquelin, 63’), Gameiro (Maxi, 78’).ESPANYOL:Diego López; Pipa, Bernardo (Vargas, 85’), Cabrera, Dídac; Darder (Melamed, 85’), David López, Marc Roca (Melendo, 64’), Embarba; Wu Lei (Pol Lozano, 85’), RDT (Campuzano, 70’).GOLS:1-0 (17’) Gameiro.ÀRBITRE:Prieto Iglesias (navarrès) va mostrar targeta groga a Pipa (39’); Diakhaby (59’); RDT (66’); Dídac (69’); Coquelin (80’). Bernardo (81’), i va mostrar targeta vermella a Jaume Costa (91’).PÚBLIC:37a jornada del campionat de lliga a Mestalla.

L’Espanyol continua rodolant en un final de lliga que quedarà en la història del club blanc-i-blau com el pitjor mai vist. Rècords negatius que continuen eixamplant-se. Rufete ja entona el mambo amb la vuitena derrota del seu equip, i compta els seus sis partits a la banqueta per derrotes. Mai un tècnic havia fet una estadística tan dolenta. És evident que aquesta estadística dilapida el seu crèdit, que cada dia que passa és més qüestionat. L’única notícia positiva del partit de Mestalla és que a la lliga només li queda un capítol per posar punt final a una temporada que ha estat un autèntic desastre, i cal començar a mirar cap al futur, perquè el present no és gent engrescador.

El partit de l’Espanyol no va ser desastrós, com a mínim es va merèixer l’empat, amb dos xuts al pal. Els catalans jugaven contra un equip en estat de coma com és el València. Dos equips amb dinàmiques perdedores, però els locals en van tenir prou amb un gol de Gameiro després d’una assistència en profunditat de Ferran Torres que va descosir la defensa blanc-i-blava. Amb això i la falta de fiabilitat a l’àrea contrària en va tenir prou l’equip de Voro. I és que l’Espanyol ara és una bicoca. Un caramel per a qualsevol equip, i que ara el Celta voldrà degustar per salvar-se.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)