Espanyol

García Pont deixa la vicepresidència

Espanyol. Ha decidit dimitir després del seu càrrec després de quatre anys i donar pas a noves formes de treballar després del descens a segona

Carlos García Pont era el màxim executiu del club blanc-i-blau després del president, Chen Yansheng. El mandatari ha presentat la seva dimissió aquest matí però és una decisió que tenia meditada des de feia setmanes. Tot i això, no ha volgut donar el pas fins acabar la temporada regular de lliga. D’aquesta manera, García Pont posa punt i final a quatre anys sent un dels màxims executius de l’entitat. De perfil discret però contundent de portes endins ha estat l’interlocutor habitual de l’Espanyol a la Federació Espanyol i a la seu de LaLiga a més d’acompanyar i representar el club en el gruix dels desplaçaments dels últims quatre anys. De perfil discret, ara dona un pas al costat per donar pas a noves formes de treballar després del descens a segona. Ha estat un dels homes pont entre la direcció esportiva, direcció general i Chen Yansheng però el seu rol dins de l’entitat era més com un portaveu i representant en les institucions i les seves opinions, moltes vegades, s’ha diluït per no disposar d’aquest vessant més executiu. Aquest primer moviment és la punta de l’iceberg d’una revolució que viurà el club en els propers dies on hi haurà canvia a tots els nivells. L’Espanyol vol tornar a primera i sap que no pot fallar en la seva estratègia corporativa.

La carta de comiat

“Durant els últims quatre anys i fins avui, 20 de juliol, he tingut l’honor i el plaer de servir al RCD Espanyol de Barcelona com a vicepresident. Aquest període de temps m’ha permès conèixer, amb més profunditat, els qui donen vida a aquest sentiment, tant entre els que treballen al club, com entre els que ofereixen a l’entitat tot el seu suport, l’afició. És per tots ells pel que considero un privilegi aquests quatre anys de servei. A partir d’avui seré un perico més, igual que ho era abans d’incorporar-me al Consell d’Administració del RCD Espanyol.

Tot el meu suport al grup Rastar i a la seva directiva en el club perquè puguem tornar al lloc que mereixem.

Visca l’Espanyol!”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)