Espanyol

Aposta agressiva amb els abonaments

Espanyol. El club redobla els seus esforços per no perdre socis i intentar guanyar-ne de nous. , “Els nous abonats pagaran un preu reduït que va més enllà del 50% de descompte. Els actuals, que optin per la opció de la compensació, no pagaran res”

L’Espanyol busca no perdre socis de cara a una dura temporada a segona i que, de retruc, coincidirà amb el 120è aniversari del club. “Pel que fa a la campanya d’abonaments, els nous abonats pagaran un preu reduït que va més enllà del 50% de descompte. Els abonats actuals que optin per l’opció de la compensació no pagaran res”, ha dit aquest matí el conseller delegat, José María Durán. Un moviment estratègic per retenir tota la seva massa social i, fins i tot ampliar-la “No volem perdre un sol soci dels 28.000 que tenim ni els 24.000 abonats”, ha reblat el conseller delegat que ha confirmat que el club ja treballa amb la idea que l’inici de la temporada es jugarà sense públic per, després, encabir aficionats dins de l’estadi però de manera reduïda. En aquest sentit, el club també inclourà en aquests descomptes les compensacions per no accedir a l’estadi. L’entitat sap que no pot retrocedir ni un mil·límetre en massa social i abaixar els preus de manera ostensible, i en algunes modalitats, pràcticament de franc serà un cop d’efecte per ajudar a retornar a primera divisió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)