Espanyol

Marañón, el guardià de les essències

Espanyol.L’històric pitxitxi blanc-i-blau entra en el nou consell amb la missió de vetllar per la tradició del club i del vincle amb l’afició

La sortida de Carlos García Pont ha obligat a remodelar el consell d’administració del club. La renúncia de l’expresident deixava el club sense la figura d’un dirigent català i de sentiment perico. Aquesta missió recaurà ara a les espatlles de Rafa Marañón. L’històric davanter i pitxitxi blanc-i-blau ja estava vinculat amb el club en múltiples facetes. La darrera com a ambaixador del club però ara entra dins del consell. L’exfutbolista acostuma a parlar clar i de manera directa i el seu paper serà important a l’hora de vetllar per la tradició i l’esperit del club. Ara mateix l’únic nexe d’unió entre la parròquia blanc-i-blava és ell, amb el permís del conseller delegat, José María Durán, de tradició blanc-i-blava. I és que la resta del consell està format per executius de Rastar Group d’origen xinès.

Marañón aterra en un moment molt delicat i de màxima debilitat per a l’entitat barcelonina. El descens a segona ha crispat els ànims d’una afició que, més que dolguda, està amb ràbia per com s’han portat els assumptes esportius. Marañón toca de prop la realitat social del club i el seu paper serà traslladar la seva visió a l’òrgan executiu del club. Un objectiu on García Pont no va arribar a convèncer Chen Yansheng.

“Crec que he representat molts anys al club, primer com a futbolista, després com a exjugador i després com a president de l’Agrupació (de Veterans). Però també en les penyes i en l’afició, que mantenen la seva il·lusió. Aquesta és la meva manera d’expressar que lluitaré per aquestes coses i aquests moments”, ha explicat Marañón en declaracions als mitjans oficials del club. “Vaig arribar aquí fa quaranta-cinc anys, l’Espanyol va calar profund en mi. Tinc un sentiment especial per l’Espanyol”, ha recordat per deixar clar que la temporada vinent caldrà treballar de valent. “Tenim la humilitat suficient per entendre que sortirem d’aquesta situació a base de treball i sacrifici”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)