Espanyol

Enrocats amb la clàusula

Espanyol. El gran escull per tancar la incorporació de Vicente Moreno és la seva sortida del Mallorca. El club balear insisteix en el pagament total de la seva clàusula de rescissió per marxar

Vicente Moreno és la prioritat per a la banqueta de l’Espanyol. El tècnic està convençut per enrolar-se en el projecte d’ascens de la pròxima temporada i el club considera que és la persona indicada per retornar la nau blanc-i-blava a primera divisió. Des de fa dies l’acord verbal amb Vicente Moreno és total, però queda l’últim detall: posar-se d’acord amb el Mallorca, amb el qual el tècnic encara té un any més de contracte. El preparador té una clàusula de rescissió d’un milió d’euros i l’Espanyol està negociant rebaixar-la de manera ostensible, però el Mallorca no dona el seu braç a tòrcer. És la mateixa situació, de fa un any, amb Joan Francesc Ferrer Rubi, però a l’inrevés. Al final, el Betis va haver de pagar els 900.000 euros de la carta de llibertat del maresmenc. L’Espanyol vol lligar el tècnic com més aviat millor i el Mallorca sap de les presses de Moreno per marxar i pensar, al cent per cent, en el projecte d’ascens blanc-i-blau. El tècnic és clau i prioritari per a la construcció del projecte i certs futbolistes i incorporacions han de venir amb el seu vistiplau. En tot cas, el club blanc-i-blau té altres objectius en cartera però vol anunciar el tècnic aquesta setmana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)