Espanyol

Rubén Casado, nou entrenador del primer equip femení

Espanyol. Es fa càrrec de l’Espanyol femení aquesta temporada. “Estic molt il·lusionat”, diu el nou tècnic que vol dotar a les seves jugadores “de mentalitat guanyadora”

L’Espanyol ha arribat a un acord perquè Rubén Casado sigui l’entrenador del primer equip femení de per a la temporada 2020/21 i amb l’objectiu principal d’aconseguir la permanència de l’equip a primera i evitar els patiments dels últims anys. El nou preparador coneix bé el club blanc-i-blau després de formar part del cos tècnic del Juvenil A masculí com a segon entrenador durant el curs 2019/20.”Estic molt content i il·lusionat. Espero guanyar molts partits i competir al màxim. Això últim és innegociable. Després hem de tenir molt clar el sentiment de club i l’escut que portem per deixar l’equip el més amunt possible”, ha explicat Casado en declaracions a la web del club. “L’exigència meva i de les jugadores serà màxima i des del primer dia hem de tenir mentalitat guanyadora. Soc una persona molt enèrgica i forta. Tinc al cap la competició i entrenem pensant a guanyar el pròxim partit”. El tècnic també ha explicat les seves sensacions després de la primera sessió amb les seves jugadores. “He vist les jugadores molt receptives a tots els conceptes i marxo encara més content després de la primera sessió de treball. Però el més important és el que projectarem. Tenim cinc setmanes de treball i oferir a la nostra gent un futbol que agradi”, ha reblat tot resumint la seva filosofia: “És entrenar per guanyar”.

Més enllà d’això, el nou preparador té una llarga trajectòria dins del club. Casado va arribar fa sis anys a l’Espanyol, en la temporada 2014/15, com a tècnic analista i scouting a l’Espanyol B masculí, càrrec en el qual es va mantenir durant tres temporades consecutives. En el curs 2017/18 va continuar al club, però en aquesta ocasió com a segon entrenador al Juvenil A masculí, grup amb el qual va aconseguir la Copa Catalunya. Un càrrec que també repetiria a la temporada 2018/19 amb el Juvenil B. En aquesta última etapa, Casado va aconseguir, amb l’equip, fer-se amb el títol del Mediterranean International Cup (MIC) i repetiria el de Copa Catalunya.

Casado dirigirà el seu primer entrenament aquest matí a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, donant així el tret de sortida a la temporada 2020/21.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)