Espanyol

Wu Lei no es mou de l’Espanyol

Espanyol. El davanter xinès deixa clar el seu compromís amb l’entitat blanc-i-blava. “He decidit quedar-me a l’Espanyol i jugar a segona amb el meu equip”, ha assenyalat

Wu Lei no es mourà de l’Espanyol. El davanter, amb contracte fins a finals d’any, té decidit continuar amb l’Espanyol. “He vist força gent discutint sobre quin ha de ser el meu pròxim destí. Però jo he deixat els meus plans clars diverses vegades. He decidit quedar-me a l’Espanyol i jugar a segona amb el meu equip”, ha assegurat en una entrevista al canal Xina Global Television Network. El crac xinès tanca els dubtes sobre la seva continuïtat que només gravitaven en dues direcció: seguir de blanc-i-blau o retornar al seu país. El davanter, i la seva família, estan molt arrelats a la vida de Barcelona i això ha estat un pes important per la decisió del davanter xinès que vol retornar a l’Espanyol a primera. El davanter encara té desat a la memòria el moment màgic que va viure amb l’afició quan l’equip es va classificar per a Europa el 18 de maig del 2019. Ara caldrà veure si el seu compromís s’allarga més enllà de final d’any o bé busca ampliar el seu vincle amb l’Espanyol. En tot cas, i al marge de comptar amb un davanter força interessant a segona, el club barceloní també es queda amb un actiu econòmic clau per seguir mantenint la seva expansió a la Xina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)