Espanyol

Yamamoto, quart fitxatge del primer equip femení

Espanyol. La migcampista japonesa signa fins al 30 de juny de 2021 amb el club blanc-i-blau. “Estic molt feliç de formar part d’aquest gran club”

L’Espanyol ha tancat el fitxatge de Maya Yamamoto fins al pròxim 30 de juny de 2021. La migcampista japonesa, de 27 anys (1993, Tòquio), procedeix del Deportivo, club en el qual portava dues temporades com a jugadora i amb el qual va aconseguir a la 2018/19 l’ascens del seu equip a Primera Iberdrola. Després de passar el pertinent reconeixement mèdic ja s’ha entrenat aquest matí a la Ciutat Esportiva Dani Jarque sota les ordres de Rubén Casado, en la que ha estat la primera sessió de la temporada. “Estic molt feliç de formar part d’aquest gran club. Tinc moltes ganes de jugar i gaudir del futbol”, ha explicat la Yamamoto en una entrevista als mitjans oficials del club. “La meva posició preferida és jugar de mitja punta o per banda, d’interior. M’agrada tenir la pilota i jugar entre línies, donar l’últim passada. Donaré tot el que tingui per ajudar l’equip”, ha explicat la japonesa que ja pensa en la propera temporada. “Tenim un repte molt complicat perquè estem en una lliga molt competitiva i ara ens toca entrenar molt dur per afrontar la temporada”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)